Close

Over Thea Voors

Het gaat niet om de vraag of je het kunt, maar om de vraag wat ervoor nodig is

Hoi!

Ik ben Thea Voors, psycholoog en systeemtherapeut en een echte bezige bij. Momenteel ben ik werkzaam binnen mijn eigen praktijk voor psychologie en coaching en als eigenaar en systeemtherapeut verbonden aan Gezinssupport, een jeugd GGZ instelling in de regio Den Haag. Nu mag ik ook in mijn geboortestad Alkmaar binnen MB Praktijk doen waar ik energie van krijg: het ondersteunen van mensen om de klachten waarmee zij zich aanmelden het hoofd te bieden of hier verandering in aan te brengen.

Voor mij staan kwaliteit van zorg, transparantie in de communicatie, integriteit en gelijkwaardigheid met de ander, centraal in mijn werkwijze. Met name heb ik ervaring in het bieden van systeem-en gezinstherapie en ouderbegeleiding voor ouders met kinderen met bijvoorbeeld ADHD, ASS, angstklachten en gedragsproblemen. 

Sleutelwoorden die bij mij passen zijn: vriendelijk, open, eerlijk, betrokken, integer, humor. 

Ik heb eerder de opleidingen Psychologie, zowel voor kinderen als voor volwassenen afgerond. Hierna de Intensieve Opleiding Systeemtherapie (IOS) bij psychotherapie praktijk en opleidingsinstituut Het Lorentzhuis in Haarlem, waar ik Marieke van ken. Afgelopen jaren heb ik me verder verdiept in het werken met gezinnen met kinderen van 0-6 jaar, tijdens de opleiding tot IMH generalist. 

Registraties

SKJ registratie

VOG verklaring

NVRG